top of page
Vaaleatukkainen nainen, jolla on vihreät silmät ja olkapäiden yli ulottuvat hiukset katsoo boudoir kuvassa suoraan kameraan. Naisella on intensiivinen ja voimakas katse. Hänellä on luonnollinen ja kevyt meikki, josta erottaa korallinvärisen huulikiillon.

“I still burst into laughter when I think about it. How the guard interrupted our shoot because we triggered some silent alarm at the abandoned property.

 

Pauliina and I had been planning a shoot in a more off-beat location. Despite knowing the risk of being seen, we set up our shoot in this abandoned industrial building. We never thought that anyone would actually show up. But we were wrong.

 

The guard surprised us towards the end of the shoot. I was posing with next to nothing on. No idea whose cheeks turned redder - mine, Pauliina’s or the guard’s. I was the criminal in lingerie. Because of the triggered alarm, the guard even had to report this incident to his office, but really, we all couldn’t help but laugh about this. It sure was an unforgettable experience!”

IDA

Lähikuva vaaleatukkaisesta naisesta. Nainen istuu jalkojensa päällä taivuttaen päätä taakse. Boudoir kuvassa näkyy vain osa naisen vaaleita, suoria hiuksia, rintakehä solisluineen ja naisen päällä olevista mustista pitsiliiveistä näkyy vain osa. Rintaliivien olkaimet on valahtaneet naisen olkavarsille, kuten myös naisen päällä ollut valkoinen kauluspaita.
Boudoir lähikuvassa on vaaleatukkainen nainen ylhäältä päin kuvattuna. Naisen ilme on seesteinen ja rauhallinen, hän näyttää tyyneltä. Naisen toinen käsi koskettaa hiuksia ja hänellä on yllään vaalea kauluspaita. Naisen kasvot ovat tarkkoina, mutta naisen muu vartalo ei näy.
Vaaleatukkainen nuori nainen istuu tehdasmiljöön edessä vanhalla lastauslaiturilla valkoinen kauluspaita päällään. Nainen koskettaa toisella kädellä hiuksia, joista osa on naisen kasvojen edessä. Naisen ilme on rauhallinen, voimakas ja vakava.
Ylhäältä päin kuvatussa boudoir lähikuvassa näkyy naisen olkapää, jolta on laskettu valkoinen kauluspaita, joka hänellä on puoliksi päällään. Kauluspaidan alla naisella on mustat pitsiset rintaliivit. Nainen istuu lastauslaiturilla koskien toisella kädellään kauluspaitaan.
Pitkä, vaaleatukkainen nainen seisoo suoraan kameraan päin ja katsoo suoraan kameraan vakavalla, mutta innostuneella ilmeellä. Hänellä on yllään mustat pitsiset alusvaatteet ja niiden päällä valkoinen, rento kauluspaita, joka on auki edestä. Hänen vaaleat hiukset liuhuvat hieman tuulessa ja hän pitää vasemmalla kädellään oikean käden olkavarresta kiinni.
Ylhäältä päin otetussa boudoir kuvassa vaaleatukkainen nainen istuu lastauslaiturilla jalat ristissä pitäen vasemmalla kädellään nilkasta kiinni. Naisen oikea käsi laittaa hiuksia korvan taakse pois kasvoilta. Nainen katsoo alaviistoon ja naisen ripset näkyvät kuvassa selkeästi. Hänellä on lempeä katse ja yllään mustien alusvaatteiden päällä valkoinen, iso kauluspaita.
Boudoir kuvassa on lähikuva naisen ylävartalosta. Naisen mustien pitsiliivien olkaimet ovat naisen olkavarsilla ja nainen pitää oikeanpuoleisesta olkaimesta kiinni vasemmalla kädellään. Vasemmassa kädessä hänellä on kultaisia, erilaisia sormuksia. Mustien alusvaatteiden päällä naisella on sama valkoinen kauluspaita. Hänen vatsansa ja napansa näkyy kuvan alareunassa. Naisen vaaleat hiukset ovat auki ja ne ovat laskeutuneet kevyesti naisen rintakehän päälle, hieman rinnoille. Naisen kasvoja tai muuta vartaloa ei näy.
Ylhäältä otetussa boudoir kuvassa nainen istuu maassa ja hän katsoo pois päin valokuvaajasta vakavana. Hänen kasvot ovat selkeät, mutta muu vartalo on sumeana eikä sitä näy.
Tehdasmiljöön ulkopuolella vanhalla lastauslaiturilla otetussa boudoir kuvassa nainen istuu laiturilla polviensa päällä. Hän on taivuttanut päätään taaksepäin ja katsoo kohti taivasta. Naisen kädet on polvien päällä ja hänen yllään on mustien pitsialusvaatteiden lisäksi valkoinen iso kauluspaita, joka on laskettu pois olkapäiltä. Nainen näyttää sensuellilta, voimakkaalta ja itsevarmalta. Tehdashallia näkyy taustalla sumuisena, keltaisen ja ruosteisen ruskean värisenä. Tehdashallin reunoilla on muutamia vihreitä luonnonkasveja, jotka ovat hoitamattomina lastauslaiturin reunoilla.
Nuori, vaalea, pitkätukkainen nainen istuu toinen jalka koukussa vartalo kohti kameraa, mutta katsoo pois päin kamerasta. Naisen oikea käsi vie hiuksia korvan taakse, mutta muuten hiukset ovat auki. Naisella on boudoir kuvassa yllään mustat, pitsiset alusvaatteet, joissa on pieniä yksityiskohtia. Alusvaatteiden päällä naisella on valkoinen, iso kauluspaita, jonka hihat on kääritty kyynerpäihin asti.
Tehdasmiljöön lastauslaiturilla nainen istuu polviensa päällä ja nojaa vasemmalla kädellä vasempaan polveensa. Naisen oikea käsi koskettaa hiuksia muodostaen kiehkuran puoliksi naisen kasvojen eteen. Nainen katsoo alaviistoon vakavan oloisena, mutta tyytyväisenä. Valkoisen ison kauluspaidan alareunasta helman alta näkyy mustat, pitsiset alushousut, joissa on kapea vyötärönauha.
Mustavalkoinen boudoir kuva on otettu yläviistosta. Nainen istuu tehdasmiljöössä polvillaan. Naisen molemmat kädet koskettavat hänen hiuksiaan ja hän vie hiuksia pois kasvoiltaan molemmilta puolilta. Naisella on yllään mustat pitsiliivit ja sormuksia sormissa. Naisen kasvoja ei näy ja kuva on epätarkka.
Boudoir lähikuvassa nainen seisoo kohtisuoraan valokuvaajaan jalat ristissä. Naisen kädet ovat toistensa päällä reisien edessä. Vasen käsi on päällimmäisenä ja sormissa on erilaisia, kultaisia koristeellisia sormuksia. Naisella on päällään valkoinen kauluspaita, jonka hiha on kääritty päälimmäisen käden ranteesta ylöspäin. Valkoinen kauluspaita on auki niin, että naisen vatsa ja napa näkyy hänen käsien välistä. Taustalla näkyy lastauslaiturin hiekan väristä betonia.
Vaaletukkainen nainen seisoo boudoir kuvassa oikea kylki kohti valokuvaajaa. Kuva on rajattu naisen olkapään alapuolelle. Naisen vaaleat hiukset ovat auki ja hän katsoo oikeaan alaviistoon. Naisen korallinvärinen huulikiilto ja naisen ripset näkyvät selkeästi. Vaaleat hiukset ovat naisen kasvojen molemmilla puolilla rennosti.
Boudoir kuvassaan vaalea nainen, Ida, istuu vanhan tehdashallin lastauslaiturilla ja hänen takana näkyy aaltoileva peltiseinä, jossa on ruskeita metallipalkkeja vaakatasossa. Ida on kuvan etuosassa ja istuu jalat ristissä pitäen kiinni nilkoista vasemmalla kädellä. Naisen oikea käsi koskettaa hiuksia kasvojen oikealta puolelta. Naisella on päällään vain valkoinen kauluspaita, joka on auki niin, että naisen vasemman rinnan reuna ja alaosa erottuu kevyesti. Ida katsoo kamerasta pois päin voimakas ilme kasvoillaan.
Boudoir lähikuva vaaleatukkaisesta naisesta, joka koskettaa etusormellaan kaulaansa. Naisen pää on taivutettu taakse niin, että hänen leukaluut näkyvät. Kuva on rajattu leuasta rintojen yläpuolelle. Kuva on epätarkka ja naisen hiukset ovat selän puolella muutamaa kiehkuraa lukuunottamatta, jotka ovat laskeutuneet naisen olkapäälle.
Vaaleatukkainen nainen istuu vanhan tehdashallin lastauslaiturin metalliportaiden yläpäässä toinen kantapää ylimmällä portaalla. Naisen toinen jalka on koukussa ja käsi koskettaa laituria jalan vieressä. Nainen katsoo suoraan kameraan ja nauraa leveästi hampaat näkyen. Hänellä on yllään valkoinen kauluspaita ja sen alla vain vähän näkyvät mustat alusvaatteet. Naisen koko vartalo näkyy boudoir kuvassa.
Nainen vaaleilla suorilla hiuksilla istuu tehdashallin laiturilla toinen polvi koukussa lähellä vartaloa. Koukussa olevan jalan puoleinen käsi koskettaa maata jalan vieressä. Nainen nauraa hampaat näkyen ja naisen silmät ovat kiinni voimakkaasta naurusta johtuen. Naisella on päällä vain valkoinen kauluspaita, joka on auki, mutta sen alta ei juurikaan näy ihoa jalkojen lisäksi. Naisen vaaleat hiukset ovat auki hänen kasvojen molemmilla puolilla.

PREVIOUS

NEXT

bottom of page