pillowtalk rosy.png
pillowtalk rosy.png
pillowtalk rosy.png
pillowtalk rosy.png
pillowtalk rosy.png
pillowtalk rosy.png
pillowtalk rosy.png
pillowtalk rosy.png
pillowtalk rosy.png
NY4A4418.jpg
pillowtalk white.png
wk rosy.png
pillowtalk rosy.png

Joskus voi olla haasteellista puhua tietyistä asioista ystävien & perheen kanssa peläten ettei kukaan ymmärrä. Julkisesti itseä koskettaviin teksteihin tai postauksiin voi olla vaikea kommentoida, vaikka kovasti haluaisikin. Joskus ei löydä oikeaa paikkaa tai hetkeä, jossa jutella avoimesti omista ajatuksista, kokemuksista, tunteista tai asioista. Mä halusin luoda sellaisen.

Halusin luoda turvallisen paikan, jossa jutella näistä aiheista yhdessä. Niin syntyi Womankind Pillow Talk. Pillow Talk pidetään virtuaalisesti Zoomin välityksellä kerran kahdessa viikossa. Jokaisen Pillow Talkin aihe on eri. Aiheet ovat nähtävissä ennakkoon ja ilmoittautuminen tapahtuu näppärästi täällä mun kotisivuilla ”Sign up” -kaavakkeen kautta. Pillow Talk on jokaiselle osallistujalle täysin ilmaista eikä se velvoita mihinkään.

 

Haluan tuoda mun yhteisön jäseniä lähemmäs toisiaan, meitä kaikkia lähemmäs toisiamme. Toivoisin, että te voisitte tutustua, jakaa ajatuksia, ja ehkä joskus jopa ystävystyä Pillow Talkin kautta.Pillow Talkissa voidaan höpötellä naisten kesken"pyjama-bileet" -tyyppisesti viinilasin äärellä virtuaalisesti.
 

 

Mä saan aivan mielettömän kauniita ja herkkiä yksityisviestejä monelta ja toivoisin, että just näitä tarinoita voitais jakaa toisillemme Pillow Talkissa, luottamuksellisesti. Se mitä Pillow Talkissa höpötellään – jää Pillow Talkiin.

Pillow Talkiin mahtuu kerrallaan vain 10 naista, jotta ryhmä pysyy pienenä ja joakisella on mahdollisuus halutessaan tulla kuulluksi. Pillow Talk on paikka vain niille, jotka haluavat puhaltaa yhteen hiileen ja olla luottamuksen arvoisia toisilleen.

Kuten mun kameran edessä, myös Pillow Talkiin saa ilmestyä juuri sellaisena kuin on. Ihan missä vaatteissa tai lookissa vain, mikä itsestä tuntuu hyvältä. Saa kuunnella, saa keskustella, saa kysyä, kommentoida ja mikä tärkeintä; saa olla myös hiljaa. Kenenkään ei ole pakko jakaa ajatuksiaan tai kokemuksiaan, saa inspiroitua ja fiilailla naisenergiaa vain hiljaksiin omassa rauhassaan.

Pauliina

8a9383e73ae43c82704131904bc83749.jpg

Sign up now!

Pillow Talk session fits only 10 people. Once all the spots have been filled, I'll send you the invitation to the Zoom call by email.

By submitting the form you agree to my Privacy Policy.

5df24c93b38dcb74759b9591f34d895a.jpg
64916fce69e1bbfe205a07b2a316f1d9.jpg