top of page
Oranssihtavan keltainen ja kullanhohtoinen auringonnousu Levitunturin huipulla näkyy kuvassa olevan vaalean naisen takana. Maisema on ruskea ja ruskan värinen eikä maassa ole lunta. Nainen seisoo selkä valokuvaajaan päin katsoen auringonnousua sekä maisemaa. Naisen pitkät vaaleat hiukset hulmuavat voimakkaasti tuulessa eikä hänen kasvojaan näy. Naisella on päällään pitkä ja löysä beige neule, joka peittää naisen pakarat. Naisen reidet ja sääret ovat paljaat, mutta hänellä on jalassaan tummat maiharit, joiden lyhyistä varsista pilkottaa vaaleat, paksut sukat. Naisen kädet ovat vartalon sivuilla eri korkeudessa ja näyttää, kuin hän tanssisi tuulen tahtiin.

Lapland, especially Levi has become a very special place for me. When I’m there I feel whole in a way that I never felt before.

 

I felt it when I visited Levi for the first time in 2015. We were on a skiing trip with my family. I still remember that first week like it was yesterday.

 

Since then, I have had this intense need to visit Lapland every year. The peaceful, beautiful, happy and complete feeling that the place gives me is probably that Lappish magic that nobody can explain. In Lapland, somehow it’s easier to breathe and to live in the moment. To enjoy nature in all its glory. It’s easy to be happy in Lapland.

 

This year, I finally decided to visit Levi in the autumn. Now, right away. It couldn’t wait. People who know me a little better will understand that this is typical of me. When I get a certain idea, it needs to happen immediately. So, at the beginning of one week this September, I felt like I needed to go and already on Saturday, Aino and I were on our way to Lapland.

The two of us hadn't spent much time together before this trip. Together we climbed the fell in Levi. Every raindrop and every muddy step were worth it when this indescribable landscape opened up in front of us. It was such a powerful moment that cannot be put into words - you have to go and experience it for yourself one day. And I got to experience it with Aino. We were almost strangers when we left for Lapland that Saturday, and coming home after the weekend we had become friends. Must have been that Lappish magic again.

AINO

Boudoir lähikuva on otettu Levitunturilla sijaitsevan Joulupukin mökiksi kutsutun majan ulkopuolelta. Nainen istuu tikapuita vasten, jotka nojaavat Joulupukin mökkiin. Joulupukin mökki on tummanharmaa ja ikkunan karmit sekä tikkaat ovat kuluneen vaaleanharmaat. Naisella on päällään iso beigen värinen neule, joka on laskettu hänen olkapäältä niin, että olkapää näkyy. Naisen huulet ja leuka näkyvät, mutta muuten kasvoja ei näy. Naisen tuuheat vaalean hiukset ovat loivalla kiharalla naisen kasvojen molemmilla puolilla. Olkapäässä näkyy pisamia, muuten ihoa ei näy ja kuva on rajattu vyötäröön asti, joka on neuleen alla piilossa.
Vaaleatukkainen, siro nainen istuu Levitunturin pirunpellossa isolla kivellä. Pirunpellon kiviröykkiötä kehystää ruskanvärinen maa, jossa on paljon varpuja. Naisen molemmat jalat ovat koukussa ja hänellä on yllään valkoinen, iso ja kevyt neulepaita, joka on laskettu vasemmalta olkapäältä niin, että olkapää näkyy. Naisen hiukset hulmuavat tuulessa ja naisen toinen käsi on suun edessä, toinen koskettaa kiveä. Nainen nauraa ja suojaa kädellään repeävää nauruaan.
Vaaleatukkainen nainen istuu Levitunturilla sijaitsevan Joulupukin mökin ulkopuolella harmaiden tikkaiden ensimmäisellä puulla. Nainen hymyilee leveästi hampaat näkyen ja hän näyttää valtavan onnelliselta. Naisen hiukset ovat pitkät ja loivalla kiharalla. Naisella on yllä beige, over-sized neulepaita, joka on laskettu vasemmalta hartialta niin, että olkapää näkyy.
Boudoir lähikuva Levitunturin Joulupukin mökin ulkopuolelta, jossa näkyy naisen päällä oleva iso beige neule. Neule on laskettu vasemmalta puolelta ja olkapää näkyy. Naisen hiukset ovat auki kiharalla naisen vartalon etupuolella. Naisen sirot kädet ovat päällekkäin ristissä rintakehän päällä. Naisella on marjapuuron väristä kynsilakkaa ja muutama pisama olkapäällä.
Upea boudoir kuva Levintunturin huipulta ruskan aikaan syys-lokakuussa. Nainen on keskellä ruskaista maisemaa, jossa näkyy pirunpeltoa, pieniä vihreitä pensaita ja upean ruskan värittämää maata, kuten varpuja. Nainen istuu toisen jalkansa varassa ja naisen toinen jalka on tukijalan päällä peittäen suurimman osan naisen alastomasta vartalosta. Nainen pitää yhteen liitettyjä käsiään kasvojen ja rintojen edessä. Naisen pitkät hiukset ovat boudoir kuvassa naisen oikealla puolella eikä naisen kasvoja juurikaan näy.
Vaaleatukkainen nainen seisoo kuvan etualalla. Kuvan taustalla näkyy Levitunturin huipulta näkyvä sarastuva auringonnousu kultaisena ja oranssina. Maassa ei ole lunta, vaan tausta on auringonnousun hehkua lukuunottamatta tumma ja ruskainen. Naisen päällä on pitkä, iso, beige neule, joka peittää hänen pakarat. Nainen halaa käsillään itseään. Naisen yläselkä ja vasen olkapää ovat paljaina. Naisen vaaleat hiukset hulmuavat voimakkaasti tuulessa ja nainen katsoo vasemmalle voimakkaan ja rauhaa huokuvan näköisenä.
Vaaleatukkainen nainen istuu heinikossa beige neulepaita päällä. Neule on laskettu oikealta hartialta ja hänen olkapää näkyy. Nainen pitää kiinni neuleen reunasta olkapään vierestä. Boudoir lähikuvassa naisen kasvot rauhalliset, tyynet ja huokuvat seesteisyyttä sekä voimaa. Naisen kasvoilla on pieni puna syksyn kylmyydestä ja muutama heinä on naisen kasvojen edessä kuvan etualalla.
Vaalea, pitkätukkainen nainen istuu Levitunturilla sijaitsevan Joulupukin mökin terassilla toinen jalka koukussa ja toinen jalka terassia vasten. Naisella on päällään beige, ohut, iso neulepaita, joka laskeutuu naisen reisille asti. Naisen vasen olkapää näkyy ja naisella on jalassaan valkoiset villasukat. Nainen katsoo pois päin kamerasta ja hiukset ovat osittain naisen kasvojen edessä. Naisen takana näkyy paksu puinen terassinkaide ja kirkas auringonlasku.
Siro nainen istuu harmailla tikapuilla beige ja iso neulepaita päällään. Neule laskeutuu naisen reisille peittäen naisen pakarat ja etureisien yläosan. Neule on laskettu hartialta ja naisen vasen olkapää näkyy. Boudoir kuva on lähikuva ja kuva on rajattu olkapäästä puoleen sääreen.
Boudoir valokuvaaja Pauliina Tähkäpään Levitunturilla otetussa budoir kuvassa seisoo nainen kuvan etualalla. Taustalla näkyy harmaa ja sumuinen pirunpellon täyttämä maisema. Nainen katsoo suoraan kameraan ja hän on vasen kylki kameraan päin. Naisella on päällä valkoinen, kevyt neulepaita, joka peittää hänen vartalonsa käsivarresta lantiolle saakka. Naisen olkapää näkyy ja naisen tuuheat, vaaleat hiukset kehystävät naisen kasvoja. Naisen ilme on leikkisä, intensiivinen ja huokuu hyvää energiaa. Naisen kädet ovat hänen rintakehän edessä, hihat vedetty pitkiksi niin, ettei naisen ranteita tai sormia näy.
Boudoir valokuvaaja Pauliina Tähkäpään Levitunturilla otetussa boudoir kuvassa kuvan oikeassa reunassa näkyy vaaleatukkainen nainen, joka istuu. Kuvan vasen reuna täyttyy harmaasta pirunpellosta. Naisella on valkoinen, kevyt ja ohut neulepaita päällä, joka on laskettu hartialta niin, että olkapää näkyy. Naisen kädet ovat naisen rintakehän edessä ja naisen ranteet sekä sormet ovat hihojen peitossa. Naisen vaaleat hiukset rajaavat naisen kasvoja kasvojen vasemmalta puolelta heiluen tuulessa. Nainen katsoo valokuvaajasta pois päin ja hänen ilmeensä on voimakas ja vahva.
Levitunturilla otetussa boudoir kuvassa nainen istuu tunturin huipulla heinikossa. Kuva täyttyy naisen kasvoista. Naisella on päällä beige, iso neule, joka näkyy epätarkkana. Nainen katsoo kamerasta pois päin ja hänen kasvoillaan on pieni punainen hehku syyskuun kylmyydestä.
Boudoir kuvassa vaaleatukkainen nainen istuu heinikossa Levitunturin huipulla. Maassa ei ole lunta ja maisema on väriltään ruskea, taivas vaalean harmaansininen. Nainen istuu kuvan etuosassa ja hänen takana heiluu ohuet heinät tuulessa. Naisen tuuheat hiukset ovat naisen vasemmalla puolella ja naisen vasen käsi on nostettu rintakehän eteen, kuin nainen halaisi itseään. Nainen katsoo pois päin valokuvaajasta Levin alppikylään päin. Hänen kasvoillaan on rauhallinen ilme ja kasvoilla kevyt punainen hehku vilpoisesta syyssäästä.
Boudoir kuvassa Levitunturilla vaaleatukkainen nainen istuu pirunpellon kivellä toinen jalka koukussa. Koukussa olevan jalan puoleinen käsi on kivellä jalan vieressä. Naisella on yllään valkoinen, kevyt ja iso neulepaita. Neule on laskettu hartialta ja naisen vasen olkapää näkyy. Nainen katsoo suoraan kameraan vakavalla ilmeellä. Naisen hiukset ovat kasvojen oikealla puolella. Naisen pää on hieman takakenossa ja naisen jalat ovat paljaat.
Pitkätukkainen, vaalea nainen istuu ruskanvärisessä maassa Levitunturin huipulla. Naisen jalat ovat paljaat ja naisella on päällä valkoinen, löysä ja iso neulepaita. Naisen vasen olkapää näkyy ja nainen katsoo vasempaan alaviistoon. Naisen oikea jalka on koukussa ja naisen oikea käsi nojaa oikean jalan reiteen.
Pitkätukkainen, vaalea nainen seisoo keskellä harmaata ja sumuista pirunpeltoa Levitunturin huipulla boudoir kuvassa. Naisellä on päällä valkoinen, löysä ja iso neule, joka peittää naisen vartalon olkapäältä reisiin asti. Naisen etureidet ja sääret ovat paljaat. Naisella on jalassaan tummat vaelluskengät ja hänen toinen jalka on koukussa vartalon edessä. Naiset kädet ovat päällekkäin naisen lantion kohdalla. Nainen katsoo pois päin valokuvaajasta kohti käsiään. Naisen hiukset ovat rennosti tuulen sekoittamat ja peittävät osittain naisen kasvot. Nainen nauraa ja näyttää huvittuneelta seistessään syksyllä keskellä Levitunturia keskellä sumua.
Nainen, jonka hiukset näyttävät kullanhohtoisilta, istuu Levitunturin Joulupukin mökin ulkopuolella olevilla tikapuilla. Boudoir kuvassa näkyy naisen tuuheat ja laineikkaat hiukset ja naisen olkapää, joka pilkistää vaalean beigen neuleen alta. Naisen oikea käsi koskettaa naisen oikeaa poskea eikä naisen kasvoja tai vartaloa näy.
Boudoir kuvassa Levitunturilta vaalea nainen istuu Joulupukin mökin ulkoseinään nojaavilla tikapuilla. Nainen hymyilee ja näyttää valtavan onnelliselta katsoessaan auringonlaskuun kohti Levin keskustaa. Naisen vasen jalka on koukussa alemmalla portaalla. Naisella on yllään beige, iso ja löysä neule. Jalassaan naisella on valkoiset villasukat.
Vaaleatukkainen nainen istuu Levitunturin Joulupukin mökiksi kutsutun majan ulkopuolella harmailla tikkailla. Naisen jalat ovat koukussa ja hänellä on jalassaan villasukat. Muuten naisen jalat ovat paljaat. Naisella on yllään beige iso neulepaita, joka on laskettu hartialta ja naisen olkapää näkyy. Naisen oikea käsi koskettaa hiuksia, jotka on lentäneet tuulessa osittain naisen kasvojen eteen. Nainen katsoo pois päin valokuvaajasta vasempaan alaviistoon ja hänen kasvoillaan on hymy. Hänen ilmeestään huokuu pehmeys, onnellisuus ja riemu.

PREVIOUS

NEXT

bottom of page