top of page
Pitkähiuksinen tumma nainen istuu sängyllä valkoisten lakanoiden keskellä niihin kietoutuneena. Hän hymyilee leveästi hampaat näkyen ja katsoo vasemmalle pois kamerasta. Hänen ruskeat hiukset ovat kiharalla, hänellä on tummanruskeat silmät ja kevyt, mutta näkyvä nude-meikki. Nainen pitää valkoista lakanaa rintakehänsä päällä oikealla kädellään eikä hänen muuta vartaloaan näy.

"It all started with the stomach ache. I had always been a slim and healthy young woman, but four years ago my body didn’t listen to me anymore. Everything that I was used to, what I took for granted; my diet and lifestyle, changed. My stomach was constantly upset and very bloated, not to mention the pain.

 

Finally, I was encouraged enough to visit the doctor and after several tests, I was diagnosed with irritable bowel syndrome, IBS.

 

I was relieved that there was a reason why I felt this way, but the future gave me anxiety. What could I eat any more? I was so used to eating different kinds of foods, but now I felt that whatever I ate, it gave me a reaction. I got frustrated constantly while I was testing out different diets, but I couldn’t find anything that could help relieve my symptoms. Eventually, I started neglecting my body, I got depressed and gained weight. Simple ingredients such as onion or garlic did not cooperate with my stomach, and it was almost impossible not to find it in restaurant meals.

ROSA

Eating out was difficult and if I ignored my needs I would suffer serious consequences afterwards. Although the pain was physical, it was also mentally very crippling. There was a moment when I did not feel any connection with my own body and felt like I had lost control of it.

 

I still suffer from pain and IBS symptoms from time to time, sometimes there are better days and sometimes nothing feels good, but I’m always aiming for a cleaner diet and a healthy lifestyle. I’ve had to do a lot of work with my body image and to accept my current body. I need to be more gracious towards myself as we have only one body and it is important to take care of it and appreciate it with all its faults."

boudoir-kuvassa tummatukkainen nainen makaa sängyllä selällään ja hymyilee leveästi
Boudoir kuvauksessa keskityn boudoir valokuvaajana asioihin ja piirteisiin, joista asiakas on itse maininnut pitävänsä itsessään. Muodostumme yksityiskohdista kauniiksi, ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi, joten tässäkin kuvassa on keskitytty yksityiskohtaan. Kuvassa näkyy pitkät ruskeat hiukset kiharalla kuvan vasemmassa ylälaidassa. Kuvassa näkyy osa naisen vartaloa kietoutuneena valkoiseen lakanaan. Nainen istuu sängyllä, valkoinen lakana sylissään peittäen lähes koko vartalon. Naisen kasvoja tai päätä ei näy kuvassa lainkaan.
Mustavalkoisessa, sumeassa boudoir kuvassa näkyy nainen istumassa sängyllä. Hän nojaa käsillään kohti polviaan ja puolet hänen kasvoistaan näkyy. Hän hymyilee ja näyttää halaavan itseään hyväksyvästi & lempeästi.
Boudoir kuvaukseen kuuluvassa suunnittelupuhelussa asiakas oli maininnut rakastavansa erityisesti pitkiä, tummia hiuksiaan. Kuva on otettu asiakkaan selkäpuolelta ja mustavalkoisessa kuvassa näkyy asiakas kietoutuneena valkoiseen lakanaan sängyllä ja hänen pitkät hiukset peittävät muutoin paljaan selän kokonaan. Naisen muuta vartaloa tai kasvoja ei näy.
Mustavalkoisessa boudoir kuvassa näkyy tummahiuksinen nainen istumassa sängyllä valkoisten lakanoiden keskellä. Hänen kätensä kurottavat kohti hänen nilkkoja ja hän katsoo valokuvaajasta pois päin. Hänen ilmeensä on seesteinen, voimakas ja vakava.
Tummatukkainen nainen seisoo mustavalkoisessa kuvassa vasten vaatekaappia ja hän näkyy kuvassa päästä lantioon asti. Hän heilauttaa kuvassa pitkiä kiharia hiuksiaan ja hymyilee hampaat näkyen. Hänellä on päällään vaalea, ohut neulepaita, jossa on V-kaulus. Hän pitää neuleesta kiinni käsillään niin, että hänen mustien, yksinkertaisten alushousujen reuna näkyy. Hän näyttää iloiselta ja siltä, että hänellä on boudoir kuvauksessaan hauskaa.
Sama pitkätukkainen tumma, nuori nainen istuu sängyllä valkoisten lakanoiden keskellä jalat koukussa. Hän nojaa hieman jalkojaan kohti pitäen samalla käsillään lakanaa rintakehänsä edessä. Kasvoillaan hänellä on iso hymy. Hän nauraa ja hän katsoo pois päin valokuvaajasta vasemmalle. Hänellä on tummat, pitkät kiharat hiukset toisella puolella kasvoja. Hänellä on kevyt nude-meikki pinkihtävällä huulipunalla ja rusehtavalla silmämeikillä. Korvissaan hänellä on kultaiset sirot korvakorut.
Tummatukkainen nainen, jonka pitkät hiukset on kiharrettu, nojaa valkoisen vaatekaapin oveen. Kuva on rajattu niin, että hänestä näkyy päästä puoleen reiteen. Nainen ei katso kameraan, vaan hieman alaviistoon ja hymyilee tyytyväisen näköisenä. Hänen oikea jalkansa on hieman koukussa vartalon edessä ja hänellä on yllään mustat alushousut ja vaalea, ohut, löysä neulepaita, josta hän pitää molemmilla käsillään kiinni vatsansa kohtaa nostaen paitaa kevyesti ylöspäin, jotta alushousujen reuna näkyy.
Tummatukkainen, nuori nainen makaa lähikuvassa selällään. Kuva on otettu yläviistosta ja hän koskee oikealla kädellään hiuksiinsa. Kuvassa näkyy naisen kasvot selkäesti, hieman hänen oikeaa kättä sekä hieman rintakehää. Naisella on kaunis ja luonnollinen nude-meikki, jossa on pinkihtävä huulipuna, persikan värinen poskipuna ja kimalteleva ruskea silmämeikki. Hänen kasvojaan kehystää naisen tummat ja paksut hiukset, jotka ovat kiharalla.
Mustavalkoisessa boudoir kuvassa tummatukkainen nainen makaa kyljellää, rintamasuunta valokuvaajaan päin. Kuva on otettu naisen pään puolelta ja hänen hiuksensa ovat auki kehystäen hänen kasvojaan. Kuvassa selkeästi näkyy naisen kauniit kasvot ja hänen vartalonsa on muuten epätarkkana.
Yksityiskohtaisessa boudoir kuvassa näkyy tummatukkaisen naisen kiharat hiukset, huulet, rintakehä ja hieman vatsaa. Naisella on päällään mustat, yksinkertaiset ja tasapintaiset rintaliivit. Kuva on rajattu niin, ettei siinä näy naisen koko kasvoja eikä muuta vartaloa rintojen alapuolelta.
Tunnelmallisessa ja hieman tummahkossa boudoir kuvassa on tummahiuksinen nainen, joka istuu sängyllä jalat koukussa, käsillä niistä kiinni pitäen. Hänen jalkojen ja ylävartalon välissä on kaistale valkoista lakanaa. Nainen katsoo alaspäin, joka tuo esiin naisen pitkät ja tuuheat ripset. Naisen ilme on rauhallinen ja vakava. Naisen solisluut näkyvät kuvassa kauniisti korostuen. Rintakehän lisäksi naisen muuta vartaloa ei juurikaan näy.
Pitkätukkainen, tumma nainen istuu valkoisiin lakanoihin vuoratulla sängyllä polvi-istunnassa ja nojaa käsillään polviinsa. Hän nauraa ja hänen päänsä on kääntynyt kohti käsiä. Hänen pitkät, paksut ja kiharat hiukset ovat naisen kasvojen oikealla puolella. Kuvassa korostuu naisen kasvojen vasen puoli erityisesti. Hänellä on sensuellissa kuvassa päällään mustat, yksinkertaiset alusvaatteet. Hän näyttää onnelliselta ja itsevarmalta.
Boudoir valokuvassa näkyy naisen vartalo istumassa sängyssä polvi-istunnassa. Naisella on päällään mustat, tasapintaiset alusvaatteet ja naisen vasen käsi on hänen vasemman reiden päällä. Naiset tummat hiukset ovat auki ja oikea käsi koskettaa hiuksia eikä kättä näy kuvassa. Kuvassa ei näy naisen kasvoja, vaan se on lähikuva hänen kaarevasta vartalosta.
bottom of page